Майстор под наем

Домашен майстор под наем в София

Над 20 години опит в ремонтните услуги за дома!

Избирайки BgHandyHelp , можете да се доверите, че ще отговорим на нуждите от ремонт на вашия дом с професионализъм и опит. Нека ви помогнем да поддържате дома си в топ състояние и да предотвратите по-големи и по-скъпи ремонти.

rent a handyhelp

Домашен майстор под наем, ние се занимаваме с широк спектър от проекти, за да отговорим на всички ваши нужди за поддръжка на дома. Нашите майстори са добре оборудвани и опитни да се справят с различни задачи за ремонт и възстановяване, включително: Щети от буря или наводнения:
Предлагаме бързи и ефективни услуги за възстановяване и отстраняване на щети причинени от бури течове на вода и или наводнения.
Врати и Прозорци: Независимо дали става въпрос за поправяне на скърцащи панти , ремонт на повредени врати или подмяна на ключалка нашият екип от майстори са ви покрили.
Счупени конструкции: Независимо дали става въпрос за счупена ограда, порта или други структури около вашия имот, ние можем да ги поправим и възстановим.
Общи ремонти: Нашият екип може да се справи с различни дребни ремонти в целия ви дом, като гарантира, че всичко е в перфектно работно състояние.

Имате нужда от майстор под наем?

Нека ви помогнем да поддържате дома си в топ състояние и да
предотвратите по-големи и по-скъпи ремонти.

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ