Ламперия

Ламперия и Декорация

Над 20 години опит в поставянето на ламперия и декорация.

wainscoting-lamperiq

Поставяне, монтаж и ремонт на всички видове ламперия и декорация. Препоръчваме ламперия на Wainscoting, която е ценна инвестиция от гледна точка на дизайна, тъй като може да добави стойност и топлина към вашето пространство. Въпреки това, цената на тази обработка на стената може да варира значително в зависимост от материала, от който е направена, вида и размера на използваните материали, височината, размера на стаята,както и наличността за доставки на местния пазар.

Какво е ламперия? – Wainscoting

Много собственици на жилища и интериорни дизайнери оценяват дървената облицовка, тъй като тя прави всяка стая да изглежда малко по-Интересна и Много изискана стилна.

Wainscoting е декоративна облицовка на стена,която е вековна и никога не е излизала от мода, вероятно поради своята гъвкавост – има тип панели, който подхожда на почти всеки стил на дизайн.

Ламперията влиза в употреба през 18-ти век, като стенно покритие, нанесено върху долната трета на стената. – по-малко пищна форма на дървена облицовка, която е поставена на „височина на стола“ по всички стени на трапезарията, за да предпази стените от блъскане на столове в тях – тъй като започва като начин за защита на стените. Стените са направени от мазилка по това време, а мазилката е сравнително скъпа за ремонт. Докато тънка лента от релса на стола свърши работа, ламперията покрива много повече от стената, отколкото релсата на стола, така че има вторична полза, тъй като е добър начин да се предпази стаятта.

В наши дни основната употреба на ламперията е като декоративно формоване, което помага да се направи стаята по-привлекателна ,стилна и да предаде тежест и взискателен стил. Той все още обикновено се издига само до височина на стол (въпреки че някои го приемат толкова висок, колкото височината на раменете), но докато исторически ламперията е направена от дърво, днешните стенни панели могат да бъдат произведени от различни материали, PVC пластмаса, Мдф гипс ,релефен метал и всяка от които може да добави текстура и стил в стаята.

Имате нужда от поставяне на ламперия?

Нека ви помогнем да поддържате дома си в топ състояние и да
предотвратите по-големи и по-скъпи ремонти.

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ